Palvelut


LYHYTTERAPIA VASTAANOTTO OPISKELIJAHINTAAN!

Lyhytterapian avulla voidaan lisätä ihmisen itseymmärrystä sekä kehittää ongelmanratkaisutaitoja. Lyhytterapiasta on hyötyä hyvin erilaisissa elämän kriiseissä!

Lyhytterapiassa on kyse käytännön viisaudesta. Sen mukaan ihmisellä on itsellään muutostoive kaikkiin ongelmiin. Tärkeintä on asiakkaan muutostoiveiden mukainen työskentely. Toiveikkuuden vahvistaminen lisää asiakkaan kykyä löytää uusia keinoja ja toimintatapoja ongelmiensa ratkaisemiseksi. Oleellista on työskentelyllä saavutetut myönteiset muutokset asiakkaan ongelmaan. Lyhytterapiassa keskitytään mahdollisuuksiin ja tulevaisuuteen.

Terapeuttina tärkeää on ei tietämisen asenne. Se tarkoittaa sitä, että minä terapeuttina en ole tilanteesi asiantuntija vaan herkkäkorvainen kuuntelija ja kyselijä. Kyselemällä ja ihmettelemällä sinä saat mahdollisuuden laajentaa ajattelumallia haasteestasi. Löydät uusia näkökulmia ja ratkaisuja, jotka ovat monesti hyvin yksinkertaisia, mutta niitä ei yksin pohtiessa vaan löytänyt. Terapeuttina vahvuuteni on ihmisen kohtaaminen ja kuunteleminen.

Lyhytterapia on 1-20 tapaamiskerran prosessi. Se on tavoitteellista ja luottamuksellista työskentelyä. Lyhytterapia tapaamisen kesto on 1h. Lyhytterapia ei oikeuta Kelan korvaavuuteen, eikä siis ole sama asia kuin suojattu ammattinimike psykoterapeutti.

Opiskelen Jyväskylän kesäyliopiston järjestämässä psykoterapeuttiset valmiudet ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (45op) koulutuksessa. Koulutus kestää lokakuuhun 2020 saakka.

Lyhytterapian vastaanotto opiskelijahintaan 50€/tapaaminen.


HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSTAPAAMINEN

Kun haluat antaa lahjaksi itsellesi tai läheisellesi parempaa hyvinvointia, terveyttä tai suorituskykyisyyttä, niin henkilökohtainen valmennustapaaminen on konkreettinen vaihtoehto.

Valmennustapaamisessa käydään liikunnan, ravinnon ja arjen kokonaisuutta läpi Sinulle tärkeiden arvojen kautta. Valmennustapaaminen on vuorovaikutteista keskustelua, jossa minun tehtävänä on toimia asiantuntijana. Tapaamisessa haastan sinut löytämään uusia näkökulmia tilanteesi parantamiseksi ja menemään kohti sinun näköistä elämää. Saat konkreettisia vinkkejä ja ohjeita haasteesi ratkaisemiseksi.

Henkilökohtainen valmennustapaaminen on konkreettinen hetki sinulle saada sinulle sopivia neuvoja ja ohjeita ammattilaiselta. Valmennuksessa keskitytään löytämään tärkeimmät asiat tavoitteesi saavuttamiseksi ja ratkaisemaan haasteet tavoitteiden tieltä.

Valmennustapaamisessa tärkeää on lähtötilanteen arviointi ja sen jälkeen keskitytään konkretiaan ja käytännön muutoksiin. Valmennustapaamisessa pyritään löytämään sinulle uusia oivalluksia, ideoita ja ratkaisuja vaikuttaa omaan tavoitteeseesi arjessa. Minun tehtävänä valmentajana on auttaa sinua löytämään ratkaisevat asiat, jotka ovat aiemmin toimineet tavoitteesi esteenä. Haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Hinta 89€/tapaaminen (1h) sisältäen ALV:n.


HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS

Henkilökohtainen etävalmennus on sijoitus loppuelämäsi hyvinvointiin. Etävalmennuksen avulla opit kunnioittamaan kehoasi ja löydät kestävän tavan nauttia liikunnasta. Etävalmennuksen avulla opit itse ottamaan vastuun omasta kehostasi ja säätelemään kuormitusta päivittäisten tilanteiden mukaan. Etävalmennuksen avulla vapaudut liikunnan suorittamisen ja ulkopuolisen valmentajan kahleista. Henkilökohtainen etävalmennus tapahtuu viikoittain Whatsappin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Valmennus sisältää fyysisen harjoittelun ohjauksen, tavoitteisiin nähden oikeanlaisten harjoitteiden määrittelyn ja kokonaiskuormituksen hallinnan. Valmennuksen pohjana on harjoituspäiväkirja ja valmennettavan omat kommentit.

 

Henkilökohtainen etävalmennus keskittyy painon pudotukseen, terveyskunnon parantamiseen tai kestävyysurheiluvalmennukseen. Valmennuksessa kartoitetaan ensin lähtötilanne ja ratkaistaan keinot tavoitteen saavuttamiseksi. Valmennuksen aikana sinulla on säännöllisesti tavoitteiden mukaisia kontrolleja, joilla edistymistä mitataan. Valmennus on hyvin konkreettinen, käytännönläheinen ja henkilökohtainen prosessi, jossa edetään askel kerrallaan sinun kehosi ja arkesi mukaan. 

 

Henkilökohtaisessa etävalmennuksessa otetaan huomioon sinun arjen haasteet! Tässä valmennuksessa et saa kopioituja harjoitusohjelmia, etkä päiväkohtaista viikkomallia. Saat tavoitteesi kannalta 2-4 harjoitetta viikkoon, jotka toimivat sinun viikoittaisina ”pääharjoituksina”. Näitä harjoituksia sovellat omien kiireiden ja kehon tuntemusten mukaan yhdessä muiden treenien kanssa.

 

Valmennuksessa keskitytään fysiologian ja psykologian yhdistävään kehoa kunnioittavaan valmennukseen. Lyhyesti se tarkoittaa sitä, että harjoittelun laatu ratkaisee ei määrä. Kehoa kunnioittavassa valmennuksessa valmentaja ei ole kaikki tietävä asiantuntija, vaan kumppani ja yhdessä kulkija. Valmennuksen pituus toiveidesi mukaan esim. 3kk-24kk!

 

Henkilökohtaisen etävalmennuksen hinta 89€/kk sisältäen ALV:n.


Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus on sinulle, joka haluat voida paremmin, muttet pysty yksin muuttamaan tilannettasi. Valmentajan autan sinua kulkemalla rinnallasi tukemalla haastavilla hetkillä, iloiten onnistumisten keskellä ja herättäen uusia ajatuksia. Hyvinvointivalmennuksesta tulee juuri sinun näköinen ja oloinen, koska sinä olet ainutlaatuinen. Tärkeimpiä teemoja, joita hyvinvointivalmennuksessa voidaan käsitellä ovat arvot, itsetunto, itseluottamus, unelmat, liikkumisen ilo, terveellinen ravinto, uni/lepo, tai henkiset voimavarat.

Hyvinvointivalmennuksen kesto on 6kk, sillä muutosprosessi vaatii aikaa ja siihen kuuluu myös vastoinkäymiset, joita saamme yhdessä työstää. Koko prosessin aikana opit, mikä on sinun hyvinvointisi kannalta oleellista ja miten saat pidettyä niitä jatkuvasti mukana arjessasi. Hyvinvointivalmennuksen maali on unelmiesi elämä.

Valmennusprosessin (6kk) aikana tapaamme kasvotusten tai skypen välityksellä kaksi kertaa kuukaudessa ja saat jokaisen tapaamisen välissä kotitehtäviä ja itseopiskelua. Jokaisen tapaamisen kesto on 1h ne räätälöidään sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tapaamiseen kuuluu lisäksi viikoittainen whatsapp-tuki, jossa muistutan ja kannustan sinua hyvinvointisi parantamiseksi.

Hyvinvointivalmennuksen kannalta oleellista on meidän keskinäinen vuorovaikutus ja rehellisyys. Tämän vuoksi saat tulla ilmaiseksi tutustumaan minuun ja voimme jutella lisää tilanteestasi ja haaveistasi. Ensimmäinen tapaaminen ei sido sinua mihinkään, voit siis rauhassa tutustua ensin minuun 🙂

Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen hinta on 179€/kk sisältäen ALV:n.

ESITYKSET, ALUSTUKSET JA LUENNOT

Erittäin pidetyt teemaesitykset, jossa lähes poikkeuksetta päästään aitoon vuorovaikutukseen aihealueen tiimoilta. Aiheina mm. Kehon kunnioitus urheilussa, terveellinen ravinto, fyysinen harjoittelu, maastohiihtotekniikat, hyvinvointi arjessa, kokonaisvaltainen hyvinvointi, voimavaroja arkeen, terveyskuntoa arkeen, ratkaisukeskeisyys arjessa ja töissä.

Olen pitänyt luentoja mm. terveydenhuoltoalan ammattilaisille, yliopisto-opiskelijoille, yritysten myyntiporukalle, urheiluseuroille, esiintynyt valmennusseminaareissa ja erilaisilla messuilla. Voit luottaa siihen, että porukka kuuntelee esitystä herkällä korvalla ja se herättää tunteita sekä ajatuksia jokaisessa.

Hinta 399€/h sisältäen ALV:n + matkakulut.


KEHON KUNNIOITUS URHEILUSSA -KIRJA

Kehon kunnioittamiseen liittyvät asiat ovat jääneet viime vuosina yhä pienempään huomioon, kun eri tahot ovat kertoneet kehittävän harjoittelun osatekijöistä urheilussa.

Huippu-urheilussa menestyneet urheilijat ja valmentajat kiinnittävät kehon toimintaan kuitenkin valtavasti huomiota. Kehon kunnioittamiseen liittyvät tekijät ovat menestyvän huippu-urheilun perusta. Näin kuuluisi olla kaikessa harjoittelussa ja kuntoilussa.

Kirja muodostaa kokonaiskuvaa siitä, millaista kehittävän urheiluharjoittelun pitäisi olla. Kirja soveltuu hyvin eri lajien urheilijoille, valmentajille tai vanhemmille ja terveydestään kiinnostuneille kuntoilijoille. Kirjassa kuullaan hiihtovalmentaja Toni Roposta, uintivalmentaja Marko Malvelaa, uimari Ari-Pekka Liukkosta ja suunnistaja Jani Lakasta. Kirjoittaja Antti Autio on liikuntatieteiden maisteri, ammattivalmentaja ja liikunnanohjaaja. Hän on toiminut urheiluvalmentajana yli viidentoista vuoden ajan.

Kirjaa varten on henkilökohtaisesti haastateltu hiihtovalmentaja Toni Roponen, uintivalmentaja Marko Malvela, uimari Ari-Pekka Liukkonen ja suunnistaja Jani Lakanen. Lisäksi kirjassa viitataan myös muihin menestyneisiin urheilijoihin tai -valmentajiin. Kehon kunnioitus urheilussa -kirja antaa kokonaiskuvaa siitä, millaista kehittävän urheiluharjoittelun ja kuntoilun pitäisi olla. Kirja soveltuu hyvin eri lajien urheilijoille, valmentajille tai vanhemmille ja myös terveydestään kiinnostuneille kuntoilijoille.

Kirjan hinta 30€ sisältäen ALV