Suositukset

 

Ensimmäinen tapaaminen Antin kanssa oli v. 2004 kesällä. Siitä alkoi antoisa yhteistyö valmennuksen parissa. Alusta alkaen tulimme hyvin juttuun nuoresta iästäni huolimatta. Noin 14-vuoden valmennuksen ajanjaksolle mahtuu monia erilaisia tilanteita, joista molemmat ovat oppineet paljon. Valmennus kohdallani etenee täysin harjoitus kerrallaan tuntemusten mukaan, ilman varsinaista viikko-ohjelmaa. Antti onkin kannustanut kyseenalaistamaan ja ajattelemaan asioita itsenäisesti. Nykyään suunnittelen paljon tulevia harjoituksia, joista keskustelemme lähes päivittäin. Antti on valmentaja, joka saa sinut heikollakin hetkellä uskomaan omaan tekemiseesi.

Miikka Kinnunen. Kilpahiihtäjä. SM-pronssia viestissä 2018, SM Vantaa 2018 vapaa 16,6km 12 sija

 

Antti on valmentaja, joka valmentaa ihmistä, ei vain urheilijaa. Usein puhutaan vähintään yhtä paljon kuulumisista, kuin itse treeneistä, sillä kokonaisuus ja kokonaiskuormituksenhallinta ovat tärkeässä roolissa. Antti haastaa ajattelemaan ja pohtimaan yleisiä uskomuksia, omia toimintamalleja ja jaksamista. Hyviä kysymyksiä on paljon ja tarvittaessa myös fiksuja vastauksia. Valmentamisessa keskiössä ovat ilo ja innostus. Hyvällä energialla ja fiiliksellä tehdystä treenistä jää paljon enemmän käteen. Antin valmennukseen kannattaa lähteä, jos haluat oppia vähintään yhtä paljon itsestäsi kuin treenaamisesta.

Mirka Suutari. Hiihtosuunnistuksen ammattilainen, 24-vuotta. MM-kultaa (viesti 2017),EM-kultaa (viesti 2017), EM-kopeaa (sprintti 2017), 8 aikuisten SM-mitalia, 10 nuorten SM-mitalia. Kuva: Markkinointitoimisto Tovari.

 

Antin antama etävalmennus on ollut minun elämäntilanteeseen loistava vaihtoehto. Olen saanut 1-3 täsmätreeniä viikkoon, mitkä on ollut helppo sijoittaa kaiken muun elämän joukkoon ilman suurempia ponnisteluja. Antin valmennus on antanut ryhtiä omaan tekemiseen. Treenit ovat olleet monipuolisia, itselle usein aivan uusia ja sopivan haasteellisia. Antilla on loistava kyky tavoittaa valmennettavan tarpeet ja kyvyt mihin tämä pystyy ja mitä kannattaa seuraavaksi tehdä. Oma järjenkäyttö on enemmän kuin sallittua Antin kanssa. Minulle on tärkeää rehellinen ja suora palaute onnistumisista ja epäonnistumisista ja tämän taidon Antti osaa. Veteraaniharrastelijasta on tullut Antin valmennuksen avulla urheilija, joka on voinut asettaa itselle tavoitteita ja myös saavuttaa ne.

Virve Jouhten. Kestävyysurheilija. Hiihdon SM-hopeaa 2018

Antti Aution esitys konsernimme mediamyynnin päivässä oli yhdellä sanalla sanottuna LOISTAVA. Analyyttisen rauhallinen, syvällinen ja kuulijan mukaansa tempaiseva esitys. Esitys sai pohtimaan niin liikunta, ravinto kuin muitakin arvoja. Omat elämän kokemukset antoivat esitykseen ja sanomaan arvokkaan lisän. Suosittelen moniin eri työyhteisön tilaisuuksiin missä halutaan hyvinvointi asiaa kokonaisuudessa korostaa ja tuoda sen merkitystä. Tämä oli ehdottomasti yksi parhaista mitä olen 53 ikävuoden aikana kuullut😊!!!

Alpo Ohtamaa. Johtaja, julkaisuliiketoiminta, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj

 

Antin luento oli lähes ainoa luento koko yliopistoajallani, missä jaksoin kuunnella koko ajan enkä tehnyt mitään muita hommia. Luennon aihe oli todella kiinnostava, ja tietysti itselleni myös todella ajankohtainen, kun työelämä odottaa syksyllä. Antti puhuu kaikille ymmärrettävällä kielellä. Puhetyyli ja asiat ovat niin mielenkiintoisia, että niihin oikeasti jaksaa keskittyä. Luennolla Antti jakoi paljon esimerkkejä omasta elämästään, ja näin asiat ovat heti paljon lähempänä kuulijoita ja niihin on helpompi samaistua. Luento herätti todella paljon ajattelemaan omaa elämää, niin hyvässä kuin pahassakin. Koko yliopistoajan paras luento! Kiitos Antti. 🙂

Laura Lehtimäki. Luokanopettaja ja aktiiviliikkuja