Palvelut

 

HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS

Valmennus tapahtuu viikoittain whatsapin ja sähköpostin välityksellä. Valmennus sisältää fyysisen harjoittelun ohjauksen, tavoitteisiin nähden oikeanlaisten harjoitteiden määrittelyn, kehittymisen seurannan ja kokonaiskuormituksen hallinnan. Valmennuksen pohjana on päiväkirja ja valmennettavan omat kommentit. Täysin henkilökohtainen valmennuspaketti!! Ensimmäinen kuukausi tutustumiskuukausi, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen valmennuspalvelun ostosta! Valmennuksen pituus toiveidesi mukaan! Hinta 129€/kk sisältäen ALV:n.

 

 

HENKILÖKOHTAINEN HYVINVOINTIVALMENNUS

Valmennus tapahtuu viikoittain whatsapin ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi kerran kuussa tapaaminen Jyväskylässä. Valmennus sisältää terveysliikunnan ohjauksen, ravintovalmennuksen ja kokonaltaisen omien arvojen mukaisen arjen ohjauksen. Hinta 169€/kk sisältäen ALV:n.

 

 

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSTAPAAMINEN

Kun haluat antaa lahjaksi itsellesi tai tutullesi uutta näkökulmaa valmennukseen, niin helpointa on tavata kahden kesken. Käydään sinun harjoittelun ja arjen kokonaisuutta läpi ja saat uusia näkökulmia, miten voit parantaa harjoitteluasi! Tapaaminen Jyväskylään alueella, vaikka sinun ohikulkumatkallasi.  Hinta 59€/tapaaminen (max 2h) sisältäen ALV:n.

 

 

ESITYKSET, ALUSTUKSET JA LUENNOT

Erittäin pidetyt teemaesitykset. Aiheina mm. Kehon kunnioitus urheilussa, terveellinen ravinto, fyysinen harjoittelu, maastohiihtotekniikat, hyvinvointi arjessa, kokonaisvaltainen hyvinvointi, voimavaroja arkeen, terveyskuntoa arkeen. Hinta 199€/h sisältäen ALV:n.

 

 

KEHON KUNNIOITUS URHEILUSSA -KIRJA

Kirjaa varten on henkilökohtaisesti haastateltu hiihtovalmentaja Toni Roponen, uintivalmentaja Marko Malvela, uimari Ari-Pekka Liukkonen ja suunnistaja Jani Lakanen. Lisäksi kirjassa viitataan myös muihin menestyneisiin urheilijoihin tai -valmentajiin. Kehon kunnioitus urheilussa -kirja antaa kokonaiskuvaa siitä, millaista kehittävän urheiluharjoittelun ja kuntoilun pitäisi olla. Kirja soveltuu hyvin eri lajien urheilijoille, valmentajille tai vanhemmille ja myös terveydestään kiinnostuneille kuntoilijoille. Hinta 30€/h sisältäen ALV

 

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, NIIN RÄÄTÄLÖIDÄÄN SINULLE TAI YHTEISÖLLESI SOPIVA VALMENNUSPAKETTI!!