Esittely

Olen 38-vuotias isä, aviomies, liikuntatieteiden Maisteri, Ammattivalmentaja ja liikunnanohjaaja (AMK). Aloitan marraskuussa 2018 lyhytterapia opinnot. Olen toiminut valmentajana yli 15 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä mm. hiihtosuunnistuksen nuorten maajoukkuevalmentajana sekä lukuisten henkilöiden henkilökohtaisena terveyskunto-, hyvinvointi- ja urheiluvalmentajan. Olen lisäksi työskennellyt liikunnanopettajan ammatissa yläkoulussa, lukiossa, yliopistossa ja kansalaisopistossa.

Kesäkuussa 2016 ilmestyi kirjoittamani kirja ”Kehon kunnioitus urheilussa. Kirja on erilainen kuvaus nykyaikaiseen liikunta- ja urheilukulttuuriin. Harrastan monipuolisesti liikuntaa eri vuodenaikojen mukaan. Luonteeltani olen avoin ja tykkään pohtia asioita eri näkökulmista. Unelmani on auttaa ihmisiä saavuttamaan omia unelmia. Valmentajana korostan vuorovaikutusta ja valmennettavan omia ajatuksia. Uskon, että valmennettavalla on paljon tietoa oman kehon tilasta, kun keholle annetaan lupa ilmaista asioita. Vaikka tekniset yksityiskohdat ovat tärkeitä monissa lajeissa, niin aina tärkeintä on kokonaisuus ja se miten valmennettavan harjoittelu suhteutuu muuhun elämään; ravintoon, uneen ja mielen hyvinvointiin.

Uskon omaan ajatteluun ja henkilökohtaisiin valintoihin. Haluan tukea valmennettavieni hyvinvointia ja kehittymistä haastamalla heitä ajattelemaan omia valintoja ja tekemisiä. Jos keho on väsynyt tai uupunut arjen haasteista, niin ei kovatehoinen harjoittelu ja ruokavaliosta johtuva nälkä hyvinvointia ainakaan lisää. Haluan tuoda valmennettavilleni arkeen ja harjoitteluun lisää iloa, rentoutta ja rohkeutta. Tärkeintä ei ole määränpää vaan matka. Se pitää tehdä nauttien! Valmentajan tärkein tehtävä on kehittää valmennettavan itsetuntemusta ja itseluottamusta.